Ready to go!
Door: lauriebertholet
Blijf op de hoogte en volg Laurie
14 December 2011 | Nederland, Heerlen
Bij deze zal ik mijn blog weer activeren om jullie bijna wekelijks (afhankelijk van de avonturen) op de hoogte te houden van wat ik allemaal ga meemaken in het land van de 'American Dream', de rednecks en het mekka van de fastfood!
Missie: studiepunten binnenhalen en vooral heel veel plezier hebben!
Proberen te ontwijken: fastfood, het extreme christendom (westboro baptist church, google dit gewoon even voor de grap - en zoek bij afbeeldingen)
Ik zal bij elk verslag wederom een link plaatsen naar een fotopagina, waar de bijbehorende plaatjes kunnen worden gevonden :)
Vol goede moed en in de hoop niet al te veel veramerikaniseerd te worden, vertrek ik over 3 weken (op 1 januari precies) dus naar Topeka, Kansas. Daar zal ik 4,5 maand keuzeblokken volgen op Washburn University, School of Law en vervolgens nog een maandje rondreizen door het land.
Op 9 juni, de dag van de eerste Nederlandse EK-wedstrijd zal ik, met twee tassen vol nieuwe kleren, een aantal geheugenkaartjes vol foto's en vooral een scala aan nieuwe ervaringen (en hopelijk geen lichaam vol overgewicht) weer in Dusseldorf arriveren.
Trouwens meteen even een antwoord op de FAQ 'hoe is het weer daar?' --> Het weer is er iets extremer dan hier. In de winter dus kouder (tot ongeveer -20) en in de zomer wat warmer (tot ongeveer +35). :D
Volgens mij heb ik jullie nu op de hoogte gebracht van al dat belangrijk is.
Mijn volgende blog zal vanuit Amerika worden geplaatst. Yeah! :)
Tot over een half jaar!
Gegroet,
Laurie
Voor een sfeerimpressie; check: http://www.youtube.com/watch?v=Ra_fAYl4Th4
Yup, that's my town... :|
14 December 2011 - 12:03
Lieke:
Ik wens je vooral succes met dat ontwijken van fastfood! Denk dat het niet gaat lukken haha. -
15 December 2011 - 07:06
Hady-Naomi Habets :
Hoi Laurie,
We wensen je veel succes met je studie.
Hady en Naomi -
30 December 2011 - 13:06
Desiree:
Hoi Laurie,
Een fijne tijd in Kansas, succes met de studie, geniet van het luxe leven in jullie onderkomen, alvast veel plezier met de tripjes die jij zeker gaat maken.
liefs Desiree en Rianne. -
02 Januari 2012 - 23:32
Miriam/mama:
fijn om te horen dat jullie goed gearriveerd zijn!! Nu ik die sfeerimpressie gezien heb kunnen jullie daar ontwikkelingswerk gaan doen!
Sux6 met alles!! xx -
06 Januari 2012 - 09:08
Joyce:
Zeg Lau.. wanneer komt die eerte blog??